Snö + sol

Sitter och dricker en kopp kaffe och tittar ut genom fönstret på det förmodligen finaste vädret som finns. Snö och sol samtidigt. Tycker verkligen att det är jättefint med snö och inget går ju upp emot en solig dag, eller hur? Tillsammans blir det liksom... Perfekt!

För övrigt så har jag hittat en studentklänning som jag ska köpa på fredag, studentmössan är beställd och kommer i slutet av april tror jag. Men ska jag vara ärlig så vet jag inte om jag ser fram emot det speciellt mycket. Självklart ska det bli skönt att ÄNTLIGEN slippa gymnasiet för gott (jag som har gått om ett år borde väl hurra ÄNNU MER?) men samtidigt undrar man ju vad som kommer att hända sen. Jag har ingen vidare lust att gå runt ett år arbetslös. På något sätt tänker jag lösa det i alla fall, har sökt en hel del jobb nu i vinter men fått avslag överallt. Ska fortsätta fram till sommaren, går det inte så hoppar jag på någon kurs av nåt slag och pluggar något som intresserar mig. Något måste man ju göra, får panik annars.

Skulle gärna vilja plugga utomlands, men det är pengarna som stoppar och får en att tveka. Den kursen jag vill gå kommer sammanlagt att gå på mellan 100 - 150 000 kr... Men men, får väl se hur det blir med allt.

Det löser sig. Det gör det faktiskt alltid.



Försov mig!

Eller ja, jag vet inte om man vågar säga så men... Missade bussen imorse helt enkelt! Kom väl en... Jaa... 2 timmar försent eller något. Inte den bästa starten på morgonen direkt med ett jobbigt samtal som drog ut på tiden. Men det löste sig senare under dagen. 

Slutade runt tjugo i fem, gick till ica och handlade lite mat och grejjer. Vidare till H&M som jag egentligen bara skulle "gå egenom" men råkade lägga ögona på en jättefin tröja som det var rea på. Vips så försvann en hundring till från kontot, men det kändes värt. 

Har nu suttit och plussat ihop alla kvitton och betalningar för denna månad och kommit fram till att jag om någon vecka när min telefonräkning kommer kommer att vara.... Fattig. Men men, har köpt mestadels nödvändiga saker till lägenheten och så så jag tycker det kan vara värt att vara fattig i två veckor!

Förresten! Min blöja, Jenny fyller ju 20 år på måndag! <3 Henne har jag också varit och handlat present till som jag hoppas hon kommer att gilla. Jag gillade skiten skarpt iaf! ;)  

För övrigt så är det sista veckan nu som jag har praktik. Detta innebär alltså att skolan börjar igen nästa måndag! Herregud, 10 veckor har gått fort! Sen blir det en jävla massa plugg kan jag lova...


  

RebeckaBDesign!

Måste bara säga till er att gå in på min lilla "projekt-blogg" och hjälpa till med lite förslag!
Info finns i första inlägget (inte svårt att hitta, är ca 4 inlägg bara!)

http://RebeckaBDesign.blogg.se

Kommentera inläggen i de olika kategorierna och säg vad ni tycker samt kom med förslag!

Tack på förhand!



Tjoheeeej

Idag fick Jeppe nycklarna till sin nya fina lägenhet! Gratta honom ni som har hans nummer/facebook/msn vad som. Han är glad och jag är glad för hans skull ooooh det ska bli jättekul att få titta på den imorgon och äntligen få se den live. Har nämligen bara sett den på bild så imorgon ska vi upp lite tidigare för att åka förbi och titta på den innan han börjar jobba och jag börjar praktiken. Ska bli riktigt roligt! Har även slagit in ännu en liten inflyttningspresent till honom som jag tror kan komma till användning ibland!

Tycker ni inte att herrn borde börja skriva lite mer här i bloggen? Kommentera det här inlägget nu allihopa och tvinga honom att bli mer aktiv så ni slipper läsa min skit hela tiden!!!!

Föressten så lär jag väl bryta mitt lilla löfte om att inte köpa några mer skor/kläder denna månad. Dom har nämligen rea på belle shoes fick jag höra av min kära mamma. 100 kr för ALLA skor i hela butiken. Sorry säger jag till mig själv, men imorgon får nog 2 par skor följa med mig hem...

Nu ligger jag i soffan, väntar på att Ashberg ska börja och hoppas på att min älskling ska dyka upp snart och hålla mig sällskap.

Ha en fortsatt bra kväll allihopa!



RSS 2.0